Games Workshop is the "shit!"

För några år sedan berättade Tomas för mig att det skulle komma en Warhammer 40k-film vid namn "Damnatus" som några tyska hardcore fans gjort. Tiden gick och jag glömde bort det, hur man nu kan göra det. Men nu kom jag på det iaf och efter lite sökning fann jag att det gick som jag nästan kunde räkna ut. Rättighets"krig" drabbade fan-teamet 2007 och nu står filmen oklar. Så jävla synd, inte för att den är speciellt "snygg", men för att vara en fan-film som de lagt ut 10 000 euro på, så måste jag säga att jag väldigt gärna hade velat se den. Det är ju 40k lixom.
Men GW kom och hytte med fingret och sa: aja baja! Det är det är inte ditt "Universum", det är inte vårt "Universum", det är MITT UNIVERSUM! och vi vill inte riskera att "förlora" det!
Att de inte ens kan komma fram till ett specialkontrakt så filmen kan bli klar, den lär ju inte få folk att tycka mindre om 40k lixom, så det känns lite bittert. Hoppas teamet står på sig som fan så det blir av, eller att den "läcker" ut.


Courage and honor!

/Olle

God fortsättning...

Juldagen. Skönt. Julen över på nått sätt. Såg på tv att Expert början sin mellandagsrea idag kl 0900. Snart börjar de fan efter kalle anka på julafton. Men men, vill man ut och trängas med tusentals människor är det ju upp till en själv. Sänder ut en tanke till alla mina vänner som jobbar under dessa dagar. Axelsson, Fia, Danne och Per. Jag tänker på er :D Jag kan inte vara gladare att jobba statligt för systembolaget, fast jag har fan slitit en del jag med. Nytt försäljningsrekord för dan före dan. Som varje år... fan vad ni dricker.

Bästa julklappen i år, tvättmaskin från mor o far och en Warhammer 40k-bok om Gregor Eisenhorn, Inquisitor, från guddottern Maya. Tusen tack för dem!

Uppdaterade mig lite på Starcraft 2 i förrgår. Hittade en Battlereport där Terran spelar mot Toss. Jag har alltid tyckt att sportkommentatorer är så löjliga fast samtidigt ganska imponerande när de snackar så fort som man inte trodde var möjligt, fast ändå tydligt. Sen tittade jag på battle reporten och insåg att dessa killar var exakt likadana, fast de snackar om ett spel. Man kan tro att de är världsfinal i nån sport när de snackar om en Probe som åker in i Terrans bas. Ni som sett den vet vad jag snackar om, ni som inte sett den. Press och Play./Olle

Revolution!

Nu ar vi har. Kuba. Ett fortrollat land alltsa :) Nar vi satt och fikade for en timme sen borjade det osregna! Sa vi hyrde en dator pa hotellet for att blogga och maila lite. Vi har det verkligen kanon har. Igar var himlen klarbla och solen stekte oss. Vi akte pa en citytur som Cubatour anordnade. Det var jattebra. Overallt ar bilder pa Che Guevara och ibland aven pa fidde Fidel. Vi har varit p[ Revolutionsmuseeum och varit pa Revolution Square. Ett stort stort torg dar Fidel talar till folket och manga viktiga byggnader ligger. ForsvarsHQ och bla byggnaden dar Che Guevaras ansikte tacker hela byggnaden. Vi ska straxt ga dit igen for det var sa himla imponerande.
Alla kubaner vill slja oss nanting, antingen cigrarrer eller en aktur i deras hast coh vagn.
Det ar mycket hemlosa djur har, det tycker jag ar jobbigt, men manga ser anda ut att ha det ganska bra. Fina i palsen och sa. Imorrn aker vi till halvon Varadero, ett sol och bad hotell som heter Bacelo Solymar. Dar har vi all inclusive och ska spendera resten av var semester. Kan knappt forsta att det ar sno hemma, och att vi kommer hem till Julafton. :)
Kuba ar ganska mycket som jag tankt mig, ganska fattigt, men knappt nan uteliggare. Mycket ar gratis f;r kubanerna, som tex buss och sjukvard. Ibland ar det nan festival och da ar det mesta gratis med, for kubaner :)

Hare gott dar hemma sa bloggar jag snart igen!

/Olle

Nu ska jag åka iväg...

Nu är kl 15:35 och jag packar ihop det sisa inför avresan. Jag och min kära Cain ska åka till Kuba, om nu någon har missat det. Katterna är är utdelade till sina "passare", Greta lämnar vi till morsan o farsan när vi åker, för de får äran att köra oss till stationen när vi åker. Vi åker direkt ner till Malmö, närmare bestämt till Tomas! Sen hänger vi med han tills kl 0200 på natten då vi ska dra vidare, tåg till köpenham och flyg till amsterdam och sen flyg till Kuba!
Jag tror allt är packat, iallfall det viktigaste. Fet kamera har vi med oss så vi kan föreviga alla trevliga kommunistiska "saker"... ska verkligen bli spännande att åka till ett annorlunda land. Vad jag läst och hört så är kubanerna bland de gladaste och trevligaste människorna i världen. De lever fattigt, får inte handla vad/var de vill men alla får utbildning och de ska vara glada mest hela tiden :D Det låter ju underbart! Men det får vi se helt enkelt.

Hoppas ni får ha det underbart här hemma! Jag vet inte alls hur det ser ut med internetuppkoppling på Kuba, men det är verkligen ingenting jag räknar med ska finnas på plats. Men OM, så ska jag skriva här om hur vi har det!

Ha det bäst kamrater! Ses imorrn Tomas!


"Nämen Tjena Olle... Mhmmm, Ja för fan, allt är klart, när landar ni?"

/Olle

RSS 2.0