En bra, en rolig...

För några dagar sen, efter att ha läst i mina ninjaböcker, kom jag på att jag var tvungen att se Batman Begins igen. Där fanns ju massor av tuffa ninjor och en organisation som hette League of Shadows. Mycket tuffare än det blir det inte. Jag sa till mig själv att Batman begins var så jävla dålig när jag såg den första gången och att andra gången jag skulle se den nog vara ännu sämre. Till min stora förvåning tyckte jag filmen var riktigt bra denna gången! Jag vet inte riktigt vad jag tänkte första gången jag såg den... Christian Bale, som spelar batman, är riktigt bra. Han är lite asocial, som Bruce Wayne är, när han inte spelar för att folk inte ska fatta att han är Batman. Han är inte någon favoritskådis direkt, men ändå vettig. De enda andra filmerna jag sett med honom är American Psycho, Shaft och Equilibrium.
Nu var jag ju bara tvungen att se den nya batman filmen, The Dark Knight. Jag hade ju hört att han som spelade Jokern hade dött. Men jag tittade på filmen innan jag kollade vem det var som spelade Jokern. Men Gdamn! säger jag bara. Jag hade aldrig gissat att det var Heath Ledger! Han var ju helt klockren som jokern! Sättet de hade löst han "smikning" är också helt underbart, ett stort ärr fick vara hans glada mun, som hans pappa hade skurit upp åt honom. Så jävla ball. Filmen the Dark Knight var en mycket bra film, och när jag säger det jämför jag den med alla andra "tecknade hjältar" som blivit film. Spiderman, The Hulk, Iron Man, The Punisher, Superman, X-men osv... Batmanfilmerna är utan tvekan den bästa av alla i denna genre, enligt mig. Spiderman var (även om han är den tuffaste av alla maskerade hjältar) så jävla silly, The Hulk ska vi inte ens snacka om, X-men är tuffa! ... men inte i filmerna. The Punisher var "true" på nått sätt, men ändå kass. Men visst, Batman har sina svackor den med, tex när han kör upp sin motorcykel på en vägg och vänder den om, eller hur han rent av flyger med "mantel" osv... och hade det inte varit för Heaths insats son jokern hade den inte varit lika bra heller.

Sen nu precis innan jag skrev detta inlägg, tittade jag på Rambo IV. Gah, det skulle jag inte gjort. Jag tycker fan Sylvester Stallone skulle gå ur tiden ist för Heath. Näe, det var taskigt sagt, för Sylvester är faktiskt en mycket bättre skådis än han får cred för. Men han skulle inte spelat i en ny Rambofilm, och framförallt, han skulle inte skrivit den själv!! Det är bra en massa slakt hela tiden, och inte bara av onda burmeser, utan även barn/spädbarn och kvinnor (fast inte av Rambo då). Man sticker ner små barn med bajonetter, kastar spädbarn i eldar, stampar barn i ansiktet... ja, listan kan göras lång. Och allt för att man ska kunna heja fram Rambo på slutet när han skjuter sönder (inte ner, utan sönder) onda burmeseri hundratals! Sen kommer hjältemusiken till sitt klimax när han sticker ner den onda superskurken med sin kniv i slutet. Här blev jag också lite förvånad, det blev lixom inte någon slutfajt med bossen, utan Rambo bara fegcampade bakom ett träd och hoppade fram och skar av bossen på mitten typ. Men det ligger säkert nått moraliskt i detta, att hjärnan bakom allt det onda är en klen tönt... eller nått...

Det var allt från filmens värld detta inlägg.

Annars är allt lungt, är ledig några dagar nu och Cain är hos Åsa i Götet. Vi bastade idag... man kan tycka att vi är lite dumma i huvet som bastar när det är typ 30 grader ute, men så jävla hardcore är vi. Vi diskuterade Magic, och att vi en gång för alla måste avgöra vem som är starkast, detta kan bara avgöras genom att alla gör den absolut bästa leken man kan, inte den roligaste, utan den bästa leken man kan komma på för att vinna. Sen kör vi en turnering och avgör vem som är bäst. Per controlmagicar och couterspellar allt, Linus anfaller med sina 34/34 wurms, Tomas kastar goblins på allt, Danne Hasterushar ut en, Dase terrorar allt, jag ger mig 68 liv varje runda och har 1/1or son blir 4/4 med first strike, Lange kommer med sina modular artifacts i hundatals. Det kan nästan bli lite kul... även om det inte låter kul kan vi väl iaf testa. Jag, Tomas och Linus är iaf sugna på att testa. Vad säger ni andra?

Nu ska jag lyssna på Wheel of Time, och sen sova!
Gonatt kära läsare!/Olle

Public Service is teh shit!

Idag när jag kom hem så hade jag ett tjockt vadderat kuvert i brevlådan. Jag blev genast väldigt nyfiken! Ännu mer nyfiken blev jag när det var addreserat från Sveriges Radio. Jag tittade flera gånger i hissen på väg upp om det verklgen var till mig, men det stog till Olle Johansson på Smedsvängen eller "Smedsängen". Kan inte vara till nån annan. Jag öppnar när jag kommit innanför dörren och drar ut följande lapp:


Hihi

Vad tusan tänkte jag! Fan va kul, men varför jag? Är det för att jag fyllt i en enkät på deras hemsida? Är det för att jag mailat med dem ibland? Jag ringde genast till Cain som berättade (efter lite övertalning) att det var hon som mailat med dem och bett dem göra nått kul till mig iom min födelsedag snart! Jag har den pang-pregoämbart bästa flickvännen i världen! Helt underbart! I paketet fanns det en badboll,


Badboll!!

... ett mobilsmycke, en SR-T-shirt (stl XS!), ett nyckelsnöre och en cdskiva med P3 Live session!


Va fint!

Helt underbart alltså! Tusen tack kära Cain!
Idag åkte jag o Cain till media markt och tittade på kamera och laptop och snackade skit med Micke, när han inte var upptagen med att hjälpa sina anställda hjälpa kunder. Micke är fett bra på det han gör. Det slutade iaf med att vi köpte en dator, den var fett poppis bland gejmers sa Micke. Den hade fan 4gig ram o värsta GeForcekortet. Så nu sitter Cain och spelar windowsspel på en dator för 10 lakan. Anyhow, nu har jag nått att skriva... host... host.. spela... host på när jag ska börja skolan till hösten. Fan vad soft det ska bli.

Jag ska försöka fixa en bastukväll i veckan, men just nu ser det ut som om helgen är det bästa alternativet. Vad tror ni om det?

/Olle

Your story makes...

...my heart heavy and prostate weak, my bladder is full to burst!

Osto inspirerade mig till att berätta om min semester. Men jag sammanfattar en hel vecka i ett inlägg. Jag är nu inne på vecka nummer 2 av min 2 veckors lång semester. Förra veckan åkte jag upp till Skövde och hälsade på Dase. Kom upp på söndagen kl 20:00 efter 2½ timmar jävla bilkörande i ösregn, och då menar jag inte regn där man säger: "Oj vad det regnar!" utan nu var det så att folk körde 50 på 90väg och hastighet nummer 2 vindrutetorkarna var som hastighet nummer 1 för det var så mycket vatten. När jag väl kom fram softade vi som tusan i flera dagar och kollade på UFC och spelade Age of Conan, Company of Heroes och Dawn of War. Vi började titta på UFC 28 typ och sen fram till 38 eller nått sånt. En match jag såg fram emot som fan var Randy Couture mot Vitor Belfort, 30 sec in i matchen slår Vitor Randy på ögat så det börjar blöda som fan och Randy ser ingenting på det ögat och matchen bryts... vilket antiklimax det blev. Men när det sedan var dax för rematch blev det inte så jävla bra som jag hoppats ändå. Randy boxade på Vitor i 5 ronder och vann. Det såg inte ens ut som att Vitor försökte kriga.
På fredagen åkte vi hem till Växjö, jag tog med mig Peter hit så hängde vi här lite till, Spelade MTG med Tomas, försökte sova samtidigt som vi tittade på Rovdjuret 2, inte så lätt som man kan tro. Fan vad mycket billiga skrämselknep den filmen är full av :D
Nu är jag inne på vecka nummer 2 och det börjar fint med lite träning, både för mig och Greta, sen en tripp ner till stan för att fixa lite.

Jag fick besked om att jag kom in på sjuksköterskeprogrammet! Wiii! Men just som det såg så himla ljust ut, kom min högsta chef och frågade mig om jag ville bli ergonomiansvarig för systembolaget i vår region. De har en ergonomiansvarig i Göteborgsregionan, och det funkar mycket bra tydligen, så nu ville hon att jag skulle vara det för vår region. Det skulle innebära att jag får åka på en utbildning hos Previa och sen åka runt bland alla systembolag i regionen och utbilda om ergonomi och sånt. Låter ju jättespännande, men jag vet inget om anställningsform eller lön ännu, vi snackade bara som hastigast innan hon gick på 4v semester. Vi ska ha möte när hon kommer tillbaka Men det får allt lov att vara nått himla bra kontrakt för att jag inte ska läsa till sjuksköterska. Den som lever får se...


Master Tang!                                               Master Pain aka Betty!

/Olle

RSS 2.0