De har nog fortfarande inte fattat...

I förrgår kom domen för TPB kommit. 1 års fängelse och 30 miljoner kr i böter ska de 4 killarna tillsammans betala. Kvinnan som representerade den amerikanska filmindustin var jättenöjd och sa att nu minsann kommer det bli ändring! Men jag känner att de fortfarande inte fattat. En man på TV sa nyss att ITvärlden tar stormsteg framåt och att den juridiska biten ligger åratal efter och de måste bli bättre på att hänga med. Jag kan nästan lova att det inte kommer bli någon som helst skillnad. The Pirate Bay ligger fortfande uppe, och flyttas ständigt runt från land till land för att undvika nedstängning. Det här har ju blivit en "grej" eller "fluga" och jag kan tänka mig att ju mer och mer de giriga kändisarna ser till att jaga folk som laddar ner/upp ju mer folk kommer ansluta sig till rörelsen. Hade folk bara vänt på klacken och verkligen storsatsat på smarta tjänster som Spotify osv, hade det blivit helt annorlunda. Men jag antar att det är okunskap från skivbolag och filmbolag och viljan att inte ändra på sig som gör att de trampar runt i samma gamla fotspår. Jag måste säga att jag njuter lite när det rörs runt lite i saker och ting, det är först då det blir förändring.

Annars jobbar/praktiserar jag mest på vårdcentralen. Det är faktiskt skitkul! ;) Jag lägger om sår, assisterar vid OP, mäter och väger barn i alla åldrar, ger råd, tar blodprov, ja, allt som en sjuksköterska förväntas göra. jag stormtrivs verkligen. Nästa vecka är vecka nummer 4 på VC och sen ska jag vara på äldreboende i 4 veckor. Det ska också bli kul, men kanske ändå den tråkigaste biten inom all praktik. Men det måste göras, så det är bara att bita ihop.
BJJn går bra, hamnade i en rear naked choke sist och blev hastigt strypt så det knakade lite. Detta resulterade i att jag fick halsont i flera dagar och det är ännu inte bra. Men det blir bättre...
Ikväll ska jag på personalfest med systembolaget. Eller vi ska fira av en dam som ska pensionera sig, det blir grilla, vina, osv osv. Good times.

Cain blir tjockare och tjockare. Känns spännande som fan. Tycker synd om henne när hon mår dåligt, men man känner sig ganska hjälplös när man inte kan göra så mycket. Vi var på IKEA och spenderade massor med pengar på att göra om här hemma. Vi har köpt nya sängmadrasser, sängstomme, nattduksbord och en byrå. Nu ska väggarna målas om i sovrummet så är det nästan klart! Sen börjar vi med barnrummet...

Det var nått mer jag skulle skriva om men det har jag glömt...

JO! Andra helgen i maj planerar jag att åka till skövde och spela 40K med Dase. Säg till mig om du vill hänga med! Tomas, Linus? Tänker nog mest på er. Inte spikat att vi måste åka till skövde just, Dase kanske kan komma hit, men jag tycker det är rätt skönt att åka iväg från Växjö ibland! 


/Captain Olov, out.

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag är så glad för er skull att det inte finns!

en liten bebis, så roligt!

2009-04-18 @ 12:06:43
URL: http://www.nemensi.com
Postat av: Julia

Vad roligt att det är så kul med praktiserandet! Om du/ni ser mig spatsera på skövdes gator när du besöker denna... tja, kanske inte HELT förträffliga stad, så kan du ju vinka! Kanske t om ropa HEJ.Klappa henne på huvudet när hon spyr, assistera med vatten (eller vad hon nu vill ha) och behaga den blivande modern genom att uppfylla önskningar. Klyschigt, men jo det underlättar. Om ni har badkar så skratta inte om hon råkar fasta om hon tar ett bad när hon är högpreggo. Då gör du nog bäst i att se lite medlidande ut, hjälpa utan ett ord och aldrig, ALDRIG tala om den gången hon fastnade i badet. Tro mig... Jag vet.

/ f.d valross i badkaret.

2009-04-19 @ 22:43:38
URL: http://babyhasatemper.blogg.se/
Postat av: cain

försöker hålla tillbaka skrattet NU vet jag iaf vad jag INTE ska göra, o det är att bada badkar!! sväljer hårt! Olle skulle dessutom inte inte prata om det igen, utan skratta högt o dumt fråga om jag fastnat även om det var uppenbart.

Haha! Du är söt Julia!

2009-04-20 @ 07:25:31
URL: http://cainans.blogg.se/
Postat av: Shaz

Jag tror att jag kommer påminna henne på det gulligaste möjliga sätt om gången hon fastnade i badet. :D Jag är nog ganska bra på att uppfylla ev önskningar... tror jag iaf?

2009-04-23 @ 22:13:40
Postat av: cain

The best..! loves

2009-04-27 @ 22:25:23
URL: http://cainans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0