Matlagning är så jävla kul... på fritiden.

Jag har alltid älskat att laga mat, bara man har saker att laga med och folk att laga till. Bara softa runt lite, helst då med ett glas vin, inprovisera och hitta på nytt. Nästan alla säger att man är kass på att laga mat, man har ingen fantasi osv. Jag tycker att om man inte blandar saker som uppenbarligen inte hör ihop (som att lägga bajs i maten) så är det svårt att misslyckas i köket. Nu kanske någon känner sig förolämpad för att ni anser att ni inte är bra på att laga mat. Men testa! Det är inte svårt, och det är så jävla kul! Jag och Cain är tokiga fans av Hells Kitchen med Gordon Ramsey. Men jag undrar fortfarande om han är så arg på sitt riktiga jobb med? Jag har svårt att tro det för ingen skulle vilja jobba för honom. Men hur fan blir man "världens bästa kock" genom att vara ett rövhål? =) Han har några andra serier med, som The F-word, där han är snäll... eller snällare iaf. Men det är nått med blandningen av att kockar ska bevisa sig bra och hans sätt att vara skittaskig mot alla som gör att Hells Kitchen är så jävla bra. Jag hittade denna videon på youtube och jag skulle vilja ta hans puls och blodtryck när han är så här arg i flera timmar i rad. Den här mannen kommer dö i förtid... :D






/Olle

Ah, what are friends for?

Satt och bläddrade igenom lite gamla mappar när jag hittade 2 loggor Linus var så snäll och gjorde till mitt företag. Jag önskade att loggan skulle utstråla Lugn, Kunskap, Anatomi, Trygghet. Inga problem sa Linus. Jag lagade mat och Linus gjorde loggor. Sen visade han mig resultaten. Jag måste säga att även om loggorna utstrålar allt jag inte vill att de ska göra så är det jävligt snygga :D


Invisible Killer, våld, och girighet. Allt man kan önska.


Mind Blast, någon form av mani och stelhet! Perfekt!


Han började också på den här, men det blev inget. Konstigt nog.

Men efter någon timme hittade vi en som var helt ok tyckte vi. Den är inte perfektion, men den är def något åt det hållet jag letar efter. Ska bara få tummen ur och skaffa en webbsida och lite sånt med. Kanske ska be Linus göra en? =)



/Olle

Dax att skärpa sig.

Nu måste jag skriva ett blogginlägg som har text och inte bara film. För som sagt, gör man blogginlägg som bara är en film är man liiiite mindre värd. Men jag hade så mycket pluspoäng att jag fick göra 2st.
Praktiken är slut på äldreboendet och jag blev klart godkänd. Inte toppbetyg som på förra stället, men det är min handledares fel... tycker jag. Men jag klagar inte. Det är över och jag behöver inte göra det igen. Snackade med en bekant som har mitt drömjobb för några dagar sen. Han berättade en massa saker och vi kom överrens om att jag skulle ringa han när jag är klar och behöver jobb. Han kör ambulans i Växjö och Moheda. Han trodde nog att jag skämtade om det här att ringa... snopen han kommer bli när han inser att jag inte skämtade :D Jag är iaf inte mätt på skola, snarare tvärtom. Jag trivs så himla bra att jag inte vill ha sommar utan läsa Farmakologi och Patologi direkt! No rest! No mercy! Men jag kanske behöver ladda lite batterier ändå för lagom till skolan drar igång är vi tre i familjen och vi börjar med den (som det sägs) svåraste kursen på hela utbildningen. Kul o spela. Men space space marines behöver inte mycket sömn sägs det.

Igår grillade vi på målvägen med Osto, Tomas och Anneli och Markus och deras två hundar Ozzy och Tony. Mycket trevligt. Tony var så glad att han lekte bort en tand, som han ändå skulle tappa... men ändå. :)

Nu har jag ledigt i en vecka nästan, tror jag. Jag börjar nog jobba i helgen om saker och ting står rätt till. Ingen semester i sommar utan bara ledigt de sistsa veckorna i augusti. Suck... hade två önskeveckor, de var de enda veckorna jag inte kunde få. 

Det var nått mer jag skulle skriva, men jag minns inte vad det var... jo, "TITTA, SPACE MARINES!"

/Olle

Jag är som alla jag avskyr :D



Men detta ser också förjävla kul ut :D

/Olle

RSS 2.0