Jag har inget att komma med fan!

Hej kära läsare! Jag har inget nytt att komma med alls... Men jag har ändå fyllt min dag med skratt! Jag har varit ledig på dagen nu men ska nu straxt iväg och ha kunder på min mottagning. Har lyssnat på PangPrego och Deluxe hela dagen. PangPrego är helt underbart och jag fick faktiskt nyss mail från dem efter att jag skickat ett uppskattningsmail! Så det var kul. Sen Deluxe har ju sitt Björne och Snigeltema, och Björnes sång om snigel är jävligt rolig. "Snigel bryter av min arm och fyller upp min tarm, jag lever under dödshot från en snigel, snigel snigel..." Melodi: Umbrella, Riana.

Jag hittade in på Engrish.com igen för första gången på mycket länge. Helt underbart!

image83
Jag vill handla där!

image84
Hihi!

image85
Yarr!

Sen har jag hittat två ny band som är superbra! Ska-P, som de flesta av er redan lyssnar på antar jag. Men deras musik är ju skitbra! Man kan ju inte bli annat än glad av dem, jag har inte en susning om vad de säger, men det spelar ingen roll... det känns som om de säger bra saker :D
Det andra bandet, eller personnen är Kapten Röd! Också helt underbar musik! Tomas tror jag har nämnt namnet nångång, men då lyssnade jag inte för att om man ska fatta tycke för ett band måste man nästan upptäcka det själv. Jag hörde "Stjärnorna finns här" på P3 på jobbet, mycket bra låt!

Ja, mer spännande än så blir det nog inte. Ska ringa och försöka boka bastun nu tänkte jag. Så om det går bra så kan vi basta imorrn.
Have najs!

/Olle

såhär runt halloween...

image82
/Olle

RSS 2.0