Guds söner och återupptäckt träningsglädje!

Puh. Äntligen fick jag tummen ur och började träna igen. Denna underbara känsla av när endorfinerna tar över. Insåg idag vilken makt musik har. Eller makt kanske är fel ord, kraft är bättre! Jag har alltid slängt i lite vad jag trott är passande musik till löpning i mp3spelaren, men idag tog jag mig tid att välja ut musik och använde min begränsade taktkänsla till att rätta in låten efter min löpningstakt. Fan vilken skillnad! La tom in låtarna i den ordning så att jag på ett ungefär visste när jag behövde extra kraft och kunde välja "Hate crew death" roll som 5:e låt. Men det räckte sisådär länge. Jag har inte tränat på väldigt länge känns det som iaf, och hur bra en låt än är kan den inte övervinna en otränad kropp, men det ska jag ändra på. Alltså träna mer. Inte uppfinna en låtm som kan ändra på en otränad kropp... eller fan, vilken uppfinning. Jag skulle bli rik på det! Jag måste nog använda mig av mitt underbara band "On Flames and a Boat". Vi kan säkert uppfinna en låt som kan ändra på vad som helst. Det jag gillar med OFAAB är att vi är som Wu-tang Clan, vi är typ vi är typ 10 medlemmar om man räknar med alla som tillfört något till våra låtar. Sist vi spelade in hos Per var bland de bästa gångerna ever! Vi hade ju Viktor och Mats hos oss och de tillförde en himla massa och Viktor tog sönder Mats när han skulle growla. That was some funny shit. Jag har det förevigat på film i min telefon. :)

Nu är det bara jag kvar på Sunstrider från det gamla gänget. Det är jättesynd men samtidigt helt ok då nytt blod genomsyrar Midget Manglers. Vi fortsätter den eviga striden mot ovärdiga kättare utan knäskålar. Vesslan är 69 nu och vid 70 tar jag ensam mig an hela Ironforge. Jag är inte rädd för någon. Eller jo, jag är rädd för Zirax. Det är Roberts pet, för han outdpsar mig varje gång! Det är pinsamt, men han är sanslöst bra på att göra folk illa.

Väntar fortfarande på att min gudson (jag har bestämt med Gud att det ska bli en man) ska komma ut ur Emelie. 3 dagar över tiden! Men jag känner på mig att det kommer bli en stark man! Eftersom han ska heta Isak, tänkte jag döpa honom Isak the Devourer! Fatta ingen kommer mucka med oss. Sen är det bara en fråga om tid innan vi blir den mäktigaste familjen i Sverige.

Ska till läkaren på fredag, har ev fått någon allergisk reaktion då mina händer flagnar eller floss som faen. ganska jobbigt när mitt företag går ut på att använda just mina händer. Kunde inte få nån tid tidigare för att de skulle strejka. Men jag sa, you go sisters! Ni hinner med en gång till innan jag tar examen!

Jag vill föreslå att vi har fight night snart! Gärna nån gala som ingen sett så vi kan betta lite med varann. Samt att Cowboy ska tävla i danmark snart tror jag. Jag vill gärna åka dit och titta. Nån mer som vill med?

/Olle, lite bloggande, lite roligare.

RSS 2.0