Oh well...

Det var väl ganska väntat, men fortfarande synd. Mina chanser att besöka landet under hans regim är nu borta. :(

/Olle

Låt oss börja igen!

Nu vet ni säkert redan vad jag ska skriva, men jag vill ändå göra en sista ansträngning för att få er att börja igen! :)
Det börjar hända saker på Sunstrider, det har kommit dit folk som är villiga att lira, och det är ju inte vilka som helst, det är ju folk vi känner. De som är aktiva as we speak (eller as I write) är ju Axelsson, Stryparen, Robert aka Groggloss och hans flickvän (Emma tror jag hon heter? Förlåt om jag har helt fel namn :) Dase är ju alltid aktiv och Jenny med tror jag. Dase har sagt att han gärna gästspelar med oss och säger hur man ska göra. Mats spelar. Danne och Cia spelar. This makes, en, två ... 4....7, NIO spelare som redan lirar, men utan en stark ledare att leda dem kommer de förevigt vara vilsna i Azeroth farliga djungler. Mitt förslag är att Röhm, Stalindog, Naifuzan och Arathis slutar spendera Midget Manglers guld på horor i The Drag och reser sig och leder MM mot nya äventyr och rikedomar.
Jag säger att nu får det vara slut på dvärgarnas runtromande på ängar och i skogar, inte en dag till ska få gå oss förbi då varelser utan knäskålar ska gotta sig i den trygghet som uppstått i det gap då Midget Manglers frontfigurer valde att pensionera sig. Denna pest som infesterat sig i våra land, som gör att våra barn inte kan leka i frid på våra stäppar, som dödar vårt vilt ska aldrig mer få våldta den stora Thralls Land. It ends now! Låt oss tillsammans med våra young bloods få mer erfarenhet under våra bälten, låt oss se till att de allierade inte alltid kan lita på att deras flightmaster är vid liv, låt oss sitta på övervåningen på Astranaars Inn drunk to the boot! och skrika, låt oss ta över båten mellan Menethill Harbor och Theramore och spöa upp 7 epicutrustade alversamtidgt bara för att vi är så jävla bra på PvP.
Låt oss tillsammans återigen göra Midget Manglers till det guild det egentligen är, vi är faktiskt ett av de äldsta guilden på hela servern och utan tvekan det absolut coolaste.

image105 image106

/Olle

RSS 2.0