Blandat, haha Blended! ;)

Det var bara en sak som fick mig att skriva ett nytt blogginlägg, och det hände på jobbet. Som högt ansedd spritansvarig så höll jag pedantiskt på att fylla upp min avdelning. Jag slet upp locket på en  famous grouse och såg att nått inte stämde. En kork såg väldigt annorlunda ut. jag lyfte upp den och såg att flaskan var en vanligt grouse, men korken var från en Smirnofflaska! :D Jag har köpt en blended whiskeyflaska innan, men denna var jag bara tvungen att ha! :D Look!

  

That was great. Antar att de tappas på samma ställe, det blir ju så när man inte har ett eget destilleri. Samt att man gärna vill tro att Smirnoff är Rysskt, men det kommer från europas USA, England! Det var iallafall en kul sak. ;) Jag räknar med att denna otroligt unika sak ska göra mig ekonomiskt oberoende.

Spelar Age of Conan en del, det är ett bra spel, men något gör att jag saknar WoW som tusan. Men jag vet att jag skulle tröttna lika fort om jag gick tillbaka. Nu får jag se nya saker och spela på ett mycket annorlunda sätt. Det märks att spelet inte är klart ännu dock, en del buggar och så. Jag fick ett special item i spelet, eftersom jag signade upp för betan, (eller nått sånt) en drinking cape! Så jag får all booze gratis, men det tråkiga är att jag inte kan gå ut ur innet när jag är apfull! Jag får stappla omkring där inne och försöka impa på folk som måste betala för sin sprit :) I övrigt är AoC bättre än wow på många plan, men också sämre. AoC är brutalt och fullt med svordommar och horor! Strider är mer aktiva om man ska slåss i närstrid iaf och spelet känns inte som en tecknad film. Att göra gubbar  är också kul som fan, det är nästan lika detaljerat som Oblivion, vilket resulterade i att min demonologist blev så ful att man inte vet om man ska gråta eller skratta. Samt att om man gör en ful gubbe blir man nästan unik direkt, eftersom alla andra ser ut som fotomodeller som springer runt. Smala midjor, börst under hakan och perfekta ansikten. Jag valde de största armarna, det smalaste torsot och de tjockaste benen jag kunde hitta. Jag är så jävla fin.

Jag har byggt ett spelbord för GWspel med, tillsammans med Linus. Det blev bra som tusan måste jag säga. Linus och jag ska inviga det med lite necromunda ikväll tänkte vi. Rotade samtidigt upp min låda med gamla 40ksaker. Rummet fylldes med en otrolig nostalgienergi! Hittade tom paket med gubbar jag inte öppnat :)

Nästa söndag tar jag mitt pick o pack och åker till Skövde i några dar, sen tar jag med mig Dase hem till Växjö då han ska passa sina föräldrars hus. Då kan vi spela GWspel och MTG! Jag har fan semester! Oh yeah!

/Olle

Jag har haft semester!

Wunderbar! Har varit i Eskilstuna med Cain och Greta i nästan en vecka nu och vi haft nästan 30grader varje dag och inte ett moln så långt ögat kunnat nå! Min mor och far och syster med familj har varit på Mallorca och haft kast väder. Kändes nästan lite taskigt, men hey! Så kan det vara.
Jag har massa små uppdateringar som jag tänkte skriva i ett enda inlägg.

* Jag och Dase håller på att smida på en liten rollspelskampanj för de som är intresserade. Det blir lite Fallout-Jericho-inspirerat typ av spel. Målet är ju att alla som är med och lirar ska kunna hålla i ett eget äventyr utan att vi byter värld. Vi kan på så sätt ha kvar samma gubbar och bara byta SL. Jag har också börjar själv snickra på ett äventyr i 40k-världen. Jag är helt såld på GWs WahammerUniversum och plöjer böcker som en tok. Avslutade nyss Nightbringer och har ganska nydligen påbörjat Horus rising. It's awesome! Mer mer info om rollspelande kommer senare!

* John messade mig när jag hade min semester och sa att DN hade som första nyhet att "Regeringen teg om västerländska ubåtar i våra vatten" eller nått liknande. Det var ju det jag sa! säger jag då! Var noga att titta på datumen i min blogg och att jag skrev mitt inlägg innan DN skrev sitt! :D Nu hittar jag inte artikeln bara för det... Snart ringer SÄPO till mig och undrar hur jag kunde veta! ... shit.

* Bästa Wulffen på länge är här!

* Jävla Bethesta! De släpper en Extreme Survival Edition av Fallout3. Man får en fin Pipboy digital alarmclock! MEN, den skeppas vara i USA. Vilket innebär att jag måste få tag i en Amerikansk adress som senare kan skicka den vidare till mig här. Nån som vet hur man gör? Eller kanske känner en jänkare?* Age of Conan är det senaste, alla spelar det utom jag, jag måste spela det! Jag som nyss, med bravur, slutat med Wow. Jag är fett sugen på att börja med Age of Conan. Varje gång jag ringer till Dase och han berättar om det låter det jävligt lovande, men samtidigt är det rätt skönt att inte vara beroende av nått spel. Vi får se.

* Kuba är ett jävligt coolt land! Det är därför jag och Cain har bokat en resa dit i December! Wohoo! OCH två månader efter det ska vi till New York när Cain mamma fyller 50! Wohoo. Jag har iof inte sagt nått fint om USA på jävligt länge, men nu kan jag iallafall få svart på vitt att det är som jag sagt. Jag frågade på resebyrån om det kunde bli problems när man ska in i USA efter att ha varit på paradisön Kuba, men han sa att de enda som har det problemet är Amerikanarna själva. Det är därför de Kubavänliga jänkarna har två pass, ett som de kan åka till Kuba på och ett annat som de använder i övriga världen. :) Han hade även träffat några amerikanare i Venezuela en gång och han frågade dem var de bästa resmålen fanns och varför. De svarade någon ort i Venezuela och Kuba, och på frågan varför just Kuba sa de bara: "Well, there are no americans there!" :D :D

Nu har jag inget mer att säga! För nu ska jag fakturera mig till ekonomiskt oberoende!

/Olle

RSS 2.0