The Draft!

Nu har ju Jeff beställt en display-box med Zendikar-boosters som vi kan dela på. Vad tycker ni att vi ska göra? Ska vi dela upp alla boosters lika och sen köra drafts på hela skiten, eller ev flera drafts? Eller ska vi dela upp boosters och sen ta hälften till drafts och andra hälften for personal use, så att säga? Jag tycker drafting för hela slanten låter mest spännande då jag aldrig har gjort det innan. Vilka är det som är intresserade än så länge? Jag, Jef, Per och Linus är väl de givna. Danne? Offa? kanske tom Dase o Tomas?

Spoiler finns här. Riktigt snajsiga kort måste jag tillägga.

Zendikar släpps den 2/10, tror jag det var.

/Olle

Älskade hatade spackel!

Jag avskyr spackel, fast samtidigt älskar jag spackel. Jag har aldrig lyssnat på spackel på ex spotify eller nått sånt utan de enda gångerna jag älskar spackel är när jag springer. Det finns inte många typer av musik som passar då, det måste vara högt bpm och vara lite "samma sak" under hela låten. Då är spackel perfekt. Jag tycker också att uttrycket "spackelmusik" är helt underbart. Det tror jag vi kan tacka Osto för? :) Jag har två  tokspackliga låtar i min telefon som jag springer till, den ena heter The Darkside! och den andra heter "Gouryalla" eller nått sånt. Mycket tokigt, mycket spackligt.
Annars pluggar jag mest om dagarna nu. Just nu är det Speciell Farmakologi och ännu mer specifikt Analgetika - Opoider och NSAID. Ganska spännande men ibland lite avancerat.
Molekylstruktur för Morfin bla. Spännande!!
Sen kunde jag inte sluta fnissa när jag i min studieanvisning läser "Antiflogistisk". PangPrego har ett helt underbart inslag om "Flogiston", ett ämne som man innan trodde hade negativ volym!!! Ja, det måste vara Jeppan som pratar och kör sina ljudeffekter.
Axel hade en jobbig kväll igår. Morfar & Anki o Morbror var här så han åkte från famn till famn och blev nog lite orolig. Har sov inte på flera timmar och skrek mest. Stackars liten. Känslan man får i kroppen som förälder när ens barn skriker är hemsk! Men det förde något gott med sig iaf. Han sov som en klubbad säl när han väl somnade. Så mamma o pappa fick med sova ut.
... och GRATTIS till Per som fyller år idag!
/Olle

Så jävla katt.

Cain visade mig nått som hette Simon's Cat på youtube. En väldigt söt och rolig liten animerad film om en kille och hans katt. Helt undertbar. Alla som ägt/äger en katt vet exakt vad jag menar.
/Olle

The Axe(l)!

Orkar inte skriva så mycket, men här är min och Cains son... låter helt sjukt att säga så, "min son" ... men så är det! och jag älskar det!
3922g, 52cm och född på ca 6 timmar. :)
ps. min plan var egentligen att skriva nått om Kejsaren och Space Marines och Axel, men tom jag kunde släppa allt var 40k heter just nu!.ds
/Olle

Jag har världens bästa sambo!

Titta vad jag fick helt utan anledning!
Nu vill jag inte läsa läkemedelsberäkning mer!
.
/Olle

Så döligt så döligt....

Satte för några dagar sen upp en skylt på brevlådan som löd: "INGEN REKLAM, och ja, Trovärdigt är också reklam!" och det verkade ha effekt. Då låg vår trovärdigt på golvet ist för i brevlådan. Sen nämnde en granne som gillade vår skylt att hon hade snackat med brevbäraren. Han hade sagt att de var tvungna att lägga i dem i lådorna. Varfördå? Undrar jag... Men när vi kom ner nästa dag låg det en jävla trovärdigt ändå i vår låda. Jag blev skitsur och skulle höra av mig både till posten och kyrkan tills jag insåg att det antagligen är en skitunge som lagt i den för att jävlas. Fattar inte varför de måste hålla på att slösa papper på att lägga den i lådorna. Funderar på att gå till alla människor i vårt hus och fråga om de är intresserade av trovärdigt. Är de inte det kan vi ju sätta en stor skylt på dörren där nere där vi skriver att han inte ens behöver ta med sig dem in i huset. Kan verka som om jag går lite över gränsen, men jag blir fan förbannad.
Sen såg jag på tv imorse när jag åt frukost att visst kyrkan har tänkt om och kan tänka sig tillåta samkönade vigslar och äktenskap! Är det sant? Menar ni att kyrkan vänder kappan efter vinden? NÄHE?! Är det sant?? jag tycker iof det är bra att alla kan få gifta sig som de vill, men det ska fan aldrig ha varit något problem. Kyrkan gör vad som helst för att folk ska vara med. Bara det visar ju hur jävla ohållbara deras argument är.
Nu började jag tänka på när jag och Tomas var på en föreläsning/debatt mellan en präst och en ...kvinna? som hade någon titel. JO! Hon var skribent för nån tidning tror jag. De skulle ju iallafall battla om Gud fanns eller ej. Det låter ju som att kvinnan skulle "vinna" hur lätt som helst, men det var bland det sämst jag hört. Prästen vann, hands down. Hade jag inte varit så säker på min sak hade han lurat mig med.

/Olle

RSS 2.0