Kommer bli najs tror jag!


Jag bara måste...


Så här sjunger jag och Tobias i skolan varje dag tror jag...

/Olle

Fallout, New Vegas.


Nu'f said.

/Olle

HATINLÄGGET.

Denna iden fick jag för en herrans massa månader sen, men det har aldrig blivit av. Nu ska jag börja! Jag kallar det för hatinlägget för att jag ska rabbla upp saker som jag hatar/avskyr! och då snackar vi inte mänskliga rättigheter, djurplågeri o sånt, utan vardagliga saker jag stöter på hela tiden! Så känsliga töntar varnas, nu ska jag whina som fan!


Folk som kör sakta.
U know what i mean! Man kör på söderleden och folk kör i 60 när det är 80! Jag blir cp! Speciellt om man är lite stressad. Fy fan! och inte helt sällan så kör de 80 på vägen innan söderleden (där det är 70!) och sen när de kommer ut på leden så kör de 60! där det är 80! Jag blir upprörd bara jag skriver om det! GAHH! "Cause I got a bad habit! yeah yeah!"


Knyta halsduk fel.
Fy helvete! Vad är det för jävla dumhuvud som kommit på att man ska "knyta" som halsduk på detta jävla sätt? Det är inte rätt nånstans och jag blir så jävla sur när jag ser folk som gör det. Det är verkligen inte snyggt och folk som gör det lider nog av nån allvarlig sjukdom,... som gonne! Halsduken ska gå ett helt varv runt halsen och sen ska ändarna in på varsin sida på bröstet! CAPICE???? Det som är ännu värre är när folk har en för kort halsduk och ändå envisas med att göra på detta korkade sätt. Den går knappt ett enda varv. Jag ser ner på er som gör så med halsduken. Sluta omedelbart med det.
FEL!!


Tugga med öppen mun.
Kanske är top 3 i saker jag hatar. Sitter jag och äter med nån som tuggar med öppen mun eller envisas med att slå besticken i tänderna när denne äter måste jag nästan vänta tills han/hon ätit klart innan jag äter upp min egen mat. Det är inte ok. Det är vanligt enkelt bordsskick g'damit. kan även störa mig på folk som "klapprar" med tänderna utan att de enda har nått i munnen!


Charlie Sheen.
FY fan! Dö! Jag tycker att Steven Segal förtjänt av ett stort filmpris om man jämför med Charlie Sheen. Charlie är så JÄVLA dålig! Jag hatar honom! Jag kan inte ens tillåta att Cain har på tvn med Charlie Sheen när jag sitter och spelar dator med hörlurar, bara vetskapen av att han är på min tv gör mig arg som fan. Han var acceptabel i en enda roll och det är som Topper Harley i Hotshots1&2. Det är den enda rollen han kan göra och det som jag inte förstår är hur folk inte kan se att han inte kan skådespela, utan bara "skådespela" Topper Harley i allt han gör!! Är det bara jag som ser det? Är det inte nån som vill skjuta honom? Kanske en namninsamling där vi tvingar honom att sluta, eller samla pengar till att han får gå i scenskola?... jag bara kastar ut iden...


ICA Teleborg.
Ica Teleborg... FUCK YOU! Ica här på teleborg är ett suveränt exempel på hur viktigt det är med location... location och location. Det är det enda bra jag vet om ICA här. Det är att det är jävligt nära när man vill handla. Det finns ingen trevlig personal (förutom när Emelie jobbade där såklart:), ingen som helst "servicemind" och personalen luktar allt som oftast bakfylla. Och de omsätter hur jävla många miljoner som helst per år! Helt vansinniga mängder och det är inte pga av att personalen eller cheferna är extremt duktiga utan just om att det ligger så jävla bra till... location, location och location. Men säkert går chefen där och tänker "fan vad jag är bra på att driva butik!" din röv är bra på att driva butik säger jag, hade du legat någon annanstans hade du varit körd! Kan ju dock inte säga annat än att det var smart som fan av ICA att hyra Coops lokaler med när det fanns. Det var nog inte för att ica behövde utrymmet, utan mest för att ingen annan butik skulle öppna där. Jävligt smart move, men jävligt trist för oss (mig). Coop och hela tanken med kooperativet är så mycket  härligare än jävla kukica. Ändå går jag där och handlar med mitt jävla icakort. Allt mitt hat mot ica har dock gjort att vi handlar mer och mer på willys. Där har jag aldrig blivit dåligt bemött, aldrig fått vänta speciellt länge i kö och en gång när jag undrade om en frukt gick personalen in o skivade upp den så jag fick smaka! Hur jävla fint är inte det??! Det är service! men det dåliga är ju att det är 600m längre till Willys än Ica. men jag ska göra mitt bästa att gå dit oftare.

EDIT:: Cain sa en sak nyss, det finns faktiskt en kille på ICA som är jättetrevlig och det är sant, men det är inte för att han jobbar på ICA utan för att ICA hade turen att anställa en kille som redan var trevlig.


Vakna med the voice.
På morgonen envisas min käre sambo, ofta, med att titta på "Vakna med the Voice" på 5an. Jag har nog aldrig sett ett sånt dåligt radioprogram, det är kanske just därför det endast borde få gå på radio och inte på tv. Eller inte ens på radio fan... kanske på am-bandet iof. skitsamma. Det är tre fula Bkändisar som står och tror de är så jävla roliga och speciellt riktar jag mitt hat mot Jakob Ökvist. Fy fan vad du är pinsam. De försöker verkligen härma de som är lite större i branshen som Rix Morgon Zoo. De har nån idiotdvärg som heter "Jingelmannen" som kommer in och så ska han och jakob sjunga jinglar om nått som folk skickar in, så står de där och mimar och tror att det inte syns. Ful och äcklig och jag skulle inte ens gå och se honom om jag fick betalt. (im on fire nu känner jag!) Idag tex skulle röven (jakob) gå ut i snön "live" (ohhhh, tufft!!) och skjuta upp en raket med en ros på. WOOOOOOW! VILKEN HÄFTIG GREJ!! fuck you man... fuck you.


Slutwhinat! Kan inte ni andra också göra hatinlägg? Jag vill ju se vad ni hatar! och det är även bra terapi känner jag, man får lixom ut sin aggressioner jättebra. Ikväll ska jag spöa mina vänner... i tvspel, speciellt tomten.

"Tomten måste dö!"
- Dr.Robot

/Olle

RSS 2.0