Summer summer summer time, summer time!

Praktiken avslutad på avd 19. Betyg, godkänt. Känns mycket bra. Det enda de tyckte jag kunde blir bättre på var punkten "reflektera över om de saker jag gör är baserat på beprövad erfarenhet och vetenskaplig fakta." Jag har antagligen gått med föreställningen att det jag gör är baserat på vetenskapliga fakta jag har hittat på. Men jag fick godkänt och de sa jag var duktig. Jag ska ju jobba där i sommar med så de kanske inte vågade ge mig underkänt, för de trodde jag skulle ställa till problem... ack så rätt de hade. :) Nejdå.
Jag har ju även jobbat på ambulansen en dag, fy fan vad jag är gjord för detta. Jag tror faktiskt att jag nästan hellre jobbar där än att läsa 5år till till läkare. Men man vet aldrig. De får träna på arbetstid, har faktiskt (man ska aldrig säga såhär men jag gör det ändå) OK lön, mycket roliga uppgifter på jobbet, de får köra fort som fan, utsätts för stress på ett bra sätt, vidareutbildning,... Allt verkar så himla bra där, nått fel måste det vara. Men det har jag inte hittat ännu. Jag tycker det verkar som en mycket givande jobb och är man intresserad av akutsjukvård och prehospital vård känns det inte som att det kan bli bättre. Skulle vara luftambulans då.
Jag och Cain har haft vårstädning. Det är så jävla skönt att slänga och ge bort saker man samlat på sig. Vi har fyllt hela bilen en gång med saker vi slängt på tippen, och ytterliggare en gång med saker vi gett till Erikshjälpen. Nu kan man komma in i våra förråd, utan att mötas av "Wall of Junk" 0/5 Wall, Indestructible.
På måndag drar vi till sommarstugan i Eskilstuna! Stannar nog till söndagen eller lördagen samma vecka. Ska slappa nått så fett så ni hajar inte... och fiska.
Tomas och jag snackade om att vi borde försöka spela lite 40k i sommar, och första steget i att börja uppmärksamma 40k igen är ju att snacka om det. För mig tar det inte så lång tid, några dagar senare var jag inne på hålan och vips! så hade jag med mig två 40kböcker ut. Storm of Iron och Killing Grounds. Båda av Graham Macniell, min favorit.
Nu vaknade min son.
/Olle
ps. vi kanske kan hitta på nått på söndag eller så? MTG, Grilla? Öla? .ds

RSS 2.0