StarWars är för barn, BattleStar Galactica är för män.

En gång för länge sen såg jag en kort sekvens på från BattleStar Galactica på TV. Tyckte serien verkade lovande för det är enligt mig ganska ont om rymdserier förutom Starwars och StarTrek. Serien inleds med 2st pilotavsnitt på 1½ h som är riktigt bra. Till skillnad från Starwars innehåller denna serie inte allt för mycket "hokuspokus" och massa superlaservapen. Utan tex används vanliga projektiler och missiler i striderna. Kort handlar serien om att människorna skapade robotar, sk Cyloner, som sedan gjorde uppror och invaderade människornas planet. Ca 50.000 människor lyckades fly i en stor rymdflotta. Vi får sedan följa människorna och deras flykt från cylonerna. Serien är en bra blandning mellan action, politik och moralkakor och den överraskar en väldigt ofta då den gör precis det man inte förväntar sig. Det finns än så längre 3 säsonger, med en 4:e på väg.

Serien som jag syftar på är en modern tappning av orginalet från 1978, fast då gjordes endast en säsong.

image56

Den moderna tappningen från 2003 ser något annorlunda ut.

image57

Ramlade nyss över en sån där quiz där man får reda på vilken chr i serien man är mest lik, jag kan med stolthet säga att jag är mest lik tokfascisten Bill Adama. Testa du med!

Annars lunkar livet så sakta framåt. Ska boka möte med min blivande Arb.givare/Kund idag, sen ska jag träna och njuta av att jag är ledig på en måndag.

/Olle


Kommentarer
Postat av: Mufflon

Omg plz, jag blev din son, Lee Adama. Vi kommer att vara som en lycklig familj när du flyttar hit.

2007-07-30 @ 11:08:37
URL: http://salenko.blogg.se
Postat av: Shazbot

HAHA! Så kan vi alltid ha issues med varann, att jag bara lämnade dig med din fucked up mamma, och sånt.. :) Fördelen är att vi alltid kan dricka whiskey när vi "samtalar". :)

2007-07-30 @ 14:43:52
URL: http://shazbot.blogg.se
Postat av: Mufflon

Jag säger det funkar!

2007-07-30 @ 15:28:10
URL: http://salenko.blogg.se
Postat av: Per

Det kan väl aldrig vara något att ha? Det är ju inte ens på riktigt. Det är nästan lika på låtsas som CSI. Fast inte riktigt. CSI är otroligt på låtsas!
För övrigt blev jag Dr Gaius Baltar. Är det bra?

2007-07-30 @ 19:57:24
URL: http://naifuzan.blogg.se
Postat av: Mufflon

Ja det är mycket bra per, han är ball som fan. Han ser ut som Jesus också.

2007-07-30 @ 20:28:22
URL: http://salenko.blogg.se
Postat av: Shazbot

Det är faktiskt jävligt ball Per. Om du började se serien så skulle du nog gilla han mest känns det som, he is a special kind of guy :D

2007-07-30 @ 23:25:23
URL: http://shazbot.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0