Har du tänkt på hur du ser ut?

Jag tänker på det varje dag. Inte på ett narcissistiskt/ego sätt och inte heller i syfte att vara så snygg som möjligt. Det kommer inte spela någon roll vad andra tycker hoppas jag, för jag och du kommer ändå alltid se likadant ut vad än andra tycker. Men ibland undrar jag vad de tänker om en när man går förbi sina medmänniskor. Det handlar om fördommar antar jag. Jag vet själv att jag tänker jättedumma saker om folk som bara speglas av mina fördommar. I de fallen blir jag lite irriterad på mig själv, men jag tror inte någon lever i en helt fördomsfri tillvaro. Igår gick jag runt i ett par piratbyxor, tofflor, en tröja min mössa och mitt halsband. Jag antar att jag ser ganska "gangster" / "street" ut. Skrämmer jag folk med mina kläder då? Jag tror inte det. Men jag har märkt att när jag har min mördarhund som asseccoar, då blir jag jättefarlig. Jag kan se det i folks ögon. Ni som träffat min mördar/kamp-hund vet hur farlig hon är och hur många halsar hon slitit sönder. När vi går förbi tittar folk på mig som att jag är tokig. Hur kan jag ens ha en hund som Greta. Hon är ju född till att släcka liv. Men det speglar väl av sig på oss som äger henne. Vi slår ju henne och svälter henne hela tiden. Klär jag mig sen i skjorta, ett par fina jeans och ett par fina skor och möter folk är hela annorlunda. Då ser jag nog tevlig ut, snäll och välbergad kille lixom. Detta leder ju till den roligaste kombinationen. Fina kläder + mördarhund. Då blir greta helt plötsligt en snäll och söt "liten" tik. Folk frågar vilken ras hon är och hur gammal hon är. Hon ser inte alls farlig ut. Ibland, i den senare utstyrseln, tittar folk på oss utan att veta vad de ska tro. Fin kille med mördarhund. Hmmm, that does not compute. Har ni någon gång klätt er för att folk inte ska tänka nått om er? Eller klätt er bara för att provocera?

image112
GangstaBitch! Dödar alla som tittar henne i ögonen.

image111
Den snälla söta Greta som inte dödar folk.


/Olle

Kommentarer
Postat av: Camilla [ G l o s s y ]

fina hundar :) ha en bra dag

2008-05-05 @ 10:43:49
URL: http://millaans.blogg.se
Postat av: E

Åh vilka snyggingar!

2008-05-05 @ 10:48:44
URL: http://awholelotofnothing.blogg.se
Postat av: Shazbot

Tack, ja de är världens bästa. ;)

2008-05-05 @ 11:24:37
URL: http://shazbot.blogg.se
Postat av: Per

Hehe, då ska du prova att promenera genom citygross i blodiga doktorskläder... Då får man lite speciella blickar också :P

2008-05-05 @ 14:58:18
URL: http://naifuzan.blogg.se
Postat av: Ida

Meh Greta är ju hur gangsta som helst!
Hon äger fett ;p
I alla fall i gullighet!

2008-05-08 @ 17:59:43
URL: http://www.nemensi.com
Postat av: Shazbot

Greta är hur gangsta som helst! Hon är inte SÖT! hon är skitfarlig ida!! gdamnit!
Per, ja, du får ta kort på det nångång!

2008-05-09 @ 11:37:11
URL: http://shazbot.blogg.se
Postat av: Luzze

Jag brukar mest provocera folk genom att vara snäll och trevlig. Funkar rätt bra. Som på Valborg när vi runt på stan (Värnamo) och var trevliga och hälsade på folk och så. Livrädda blev dom.



Jag har för mig att Tomas satt barnvakt åt Greta nån filmkväll för ett jätte-tag sen, men vi blev inte properly introduced. Vi var iaf skraja som fan hela kvällen, nästan.

2008-06-02 @ 12:57:12
URL: http://luzze.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0