Våldsamma ungdomar är som djur...

... iallafall i USA! Såg Inside Teen Lockdown, eller nått sånt igår på TV5. Det handlade om ett correctional center i nån delstat i USA. Det var fan bland det värsta jag har sett. De jobbade med väldigt aggresiva ungdomar sa de, helt okontrollbara kinds sa "fångvaktarna". Man fick se en video från en cell, som kanske var 3x3 m2. Där satt en kille på 16 år inlåst. Han var väldigt aggresiv sa man, så det var lite som att vara på Zoo. Alla tittade in på honom genom en lucka i dörren och pratade så han inte kunde höra. Sen hade han fått låna en kvast av personalen för att sopa sin cell antar jag. Sen ville han inte lämna tillbaka den. Då började det hela dra igång... De jobbade med ett system med ett antal steg, kanske typ 5 steg. man började på första steget, skötte man sig bra, dvs gjorde som fångvaktarna och nån form av styrelse ville så fick man gå upp ett steg. Nådde man steg 5 fick man en chans att släppas fri. Killen med kvasten var på första steget och han ville till steg 2. Så han sa, jag vill till steg 2, ni får inte kvasten förrens jag får komma tills steg 2. Detta uppfattades som väldigt aggresivt beteende och man började deala med honom. "Om vi får kvasten ska vi snacka om steg 2." Killen ville iallafall inte och började balla ur lite, han bröt kvasten och slog sönder lite saker i sin cell och man stog bara där ute och försökte snacka med honom och säga, "så här kan du inte göra fattar du väl", du måste sköta dig om du ska komma till steg 2. Sen kommer det fram att pojken har VARIT INLÅST I 3 MÅNADER!!!!! 3 Jävla månader har han varit inlåst i sin cell!!! han fick väl komma ut en gång i veckan och duscha, fastlåst med sina händer i handklovar i metallstänger i duschen. men han fick inte hänga med andra, och inte vara ute! Är det så jävla konstigt att han är förbannad!!?? men nu till det värsta! Ingen av kidsen där verkade få någon vård! Många led säkert av div sjukdomar som Damp, ADHd och andra psykiska sjukdomar osv... men ingen vård. Man bara tvingade dem att vara inlåsta och göra saker som deras sjukdom knappt tillåter dem att göra och så förväntar man sig att de ska sköta sig och bli bättre?! Sen stormade personalen pojkens cell med full skyddsutrustning, satte klovar på honom, spände fast honom i en stol så han inte kunde röra sig, satte honom själv i ett rum i flera timmar, sen ropade de åt honom genom dörren ibland att han måste skärpa sig. Han blev säkert jättebra efter det... Jävla rövland.

Sen åkte blondinbella ut ur lets dance på Tv4 ikväll... fan vad najs det var. Jag är så trött på det puckot. Det värsta med henne är att alla kids vill vara som henne.

Annars har inte så mycket hänt. Jag ska ha (om)tenta imorrn, sen ska jag och Cain ta en hel dag med shopping. På listan står bla X360 (fira tentan!), ny Micro & Torktummlare.
Greta mår ju inte så bra heller. Hon kissar enorma mängder och dricker lika mycket. Hennes blodprover visar ingenting, hennes bakterieodling på urinen verkar inte heller visa nått så nu ska hon in för cushing syndrome screening på tisdag. Hoppas verkligen på det bästa! Jag har för övrigt sagt till Timmy! att vi vill ha rullande bastu varannan jämn vecka.


Vakt från Inside Teen Lockdown.

/Olle

Kommentarer
Postat av: Dase

Rehabilitering?? What the hell is rehabilitering?!?

2009-01-24 @ 10:48:19
Postat av: Shaz

Its a silly thing! Alltså du fattar inte! Dessa ungdomar var extremt arga! Låser man in dem i 3 måander så blir de jättearga! Det är jättekonstigt!

2009-01-24 @ 11:02:17
Postat av: Ida

problemet med dessa ungdomsfängelser är ju att vakterna inte har någon som helst utbildning för att kunna hantera ungdomar av detta slag, vare sig de har en bokstavskombination eller psykiska störningar eller bara helt enkelt är väldigt trasiga och inte klarar av systemet.

fast hur man tror att ett barn som sitter inlåst i en liten cell dag ut och dag in utan någon form av stimulering eller motion någonsin ska bli bra är för mig en gåta. Men det är heller inte första gången jag reagerar på hur dumma amerikaner verkar vara.



Blondinbella bär päls, det säger allt om henne och därmed vad jag tycker om henne.



vi håller allt vi kan här hemma för Greta-grisen! vi vill ju att hon ska bli bra!

2009-01-24 @ 11:04:16
URL: http://www.nemensi.com
Postat av: Mufflon

Jag tycker att det är bra med hårda tag mot ligister som inte lämnar tillbaka kvasten. Hur skulle du själv känna om du lånade ut din kvast till en unge och han lät bli att lämna tillbaka den? Självklart skulle du vilja låsa in honom i en cell i tre månader! I know I would! Hit med kvasten unge!

2009-01-24 @ 12:04:38
URL: http://salenko.blogg.se/
Postat av: Per

De jävlarna som snodde min elefant ska fan få skaka galler på vatten och bröd i hundra år, det är ett som är säkert!

Jävla ungdomar, de bara dricker sin rövöl, smygröker och trimmar moppar.

2009-01-24 @ 16:38:21
URL: http://naifuzan.blogg.se/
Postat av: Ican

Alla vet ju att amerikanarna sköter saker och ting rätt, därav att de alla är så vettiga därborta. Förstår din poäng till fullo.

2009-01-25 @ 21:43:11
URL: http://icans.blogg.se/
Postat av: Micha

Så det är ni som bokar upp bastun så vi andra boende (ok jag bor inte där men systern gör ju det o då räknas jag me in som boende ;-)) inte kan använda den! Kunde tro det... Hoppas allt e fint!

2009-01-27 @ 11:07:27
URL: http://www.michasverklighet.blogspot.com/
Postat av: Luzze

Jag gillar hur din hjärnas tankebanor fungerar:

"De låser in ungar i små celler skitlänge och den där blondinen åkte ur let's dance! About time!"

2009-02-01 @ 16:05:23
URL: http://luzze.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0