Revolution!

Nu ar vi har. Kuba. Ett fortrollat land alltsa :) Nar vi satt och fikade for en timme sen borjade det osregna! Sa vi hyrde en dator pa hotellet for att blogga och maila lite. Vi har det verkligen kanon har. Igar var himlen klarbla och solen stekte oss. Vi akte pa en citytur som Cubatour anordnade. Det var jattebra. Overallt ar bilder pa Che Guevara och ibland aven pa fidde Fidel. Vi har varit p[ Revolutionsmuseeum och varit pa Revolution Square. Ett stort stort torg dar Fidel talar till folket och manga viktiga byggnader ligger. ForsvarsHQ och bla byggnaden dar Che Guevaras ansikte tacker hela byggnaden. Vi ska straxt ga dit igen for det var sa himla imponerande.
Alla kubaner vill slja oss nanting, antingen cigrarrer eller en aktur i deras hast coh vagn.
Det ar mycket hemlosa djur har, det tycker jag ar jobbigt, men manga ser anda ut att ha det ganska bra. Fina i palsen och sa. Imorrn aker vi till halvon Varadero, ett sol och bad hotell som heter Bacelo Solymar. Dar har vi all inclusive och ska spendera resten av var semester. Kan knappt forsta att det ar sno hemma, och att vi kommer hem till Julafton. :)
Kuba ar ganska mycket som jag tankt mig, ganska fattigt, men knappt nan uteliggare. Mycket ar gratis f;r kubanerna, som tex buss och sjukvard. Ibland ar det nan festival och da ar det mesta gratis med, for kubaner :)

Hare gott dar hemma sa bloggar jag snart igen!

/Olle

Kommentarer
Postat av: Mufflon

Woot! Fan vad avis jag är. Ta många bilder och hälsa Fidde!

2008-12-08 @ 18:42:07
URL: http://salenko.blogg.se/
Postat av: Luzze

Låter rejält härligt..! Ser fram emot att höra mer och se bilder och sånt.

Men det msåte gräma dig djupt in i röven att eftersom du inte var och försvarade sprutans ära på spelkvällen innan ni åkte, var du tvungen att åka iväg som en förlorare. A L O S E R I tells ya!!! Mwahahahahahahaha!!!!!

2008-12-08 @ 21:50:17
URL: http://luzze.blogg.se/
Postat av: Luzze

Låter rejält härligt..! Ser fram emot att höra och se vad ni har pysslat med.

Men det msåte gräma dig djupt in i röven att eftersom du inte var och försvarade Sprutans ära på spelkvällen innan ni for, så åkte du till Kuba som en förlorare. A L O S E R I tells ya!!!!! Mwahahahahaha!!!!

2008-12-08 @ 21:53:18
URL: http://luzze.blogg.se/
Postat av: Dase

Personkult FTW, det har Stalleballe lärt mig...Vad kan jag säga, hur mycket jag än tycker om socialism så avskyr jag diktatur vilket gör det svårt att tycka om Kuba. :DBefria Kuba säger jag bara, VIVA LA REVOLUTION! och såna schyssta grejer ;)

2008-12-09 @ 10:15:20
Postat av: Mufflon

Vad man än tycker om demokratin på Kuba så har deras ekonomiska system rönt spektakulära framgångar givet deras förutsättningar. Problemet med många grupper som vill "befria" Kuba är att det är det ekonomiska systemet de vill ha bort, inte nödvändigtvis diktaturen.Och ja, personkult är definitivt nånting fler länder borde satsa på! Till och med jag hade kunnat erkänna storheten i att slänga upp tiometers-statyer av Fredrik Reinfeldt på varenda torg i Sverige. Helst med övervakningskameror som ögon.

2008-12-10 @ 21:31:16
URL: http://salenko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0