Ok, nu börjar skolan! På sanning, jag svär!

Förra inlägget hade jag ju döpt till "back in school", men det var fan inte sant! Mina kära klasskamrater har ju bara festat hela tiden! Jag har bara gjort det lite... jag känner mig för gammal. Vi har haft SMISKrunda, sittning, lekar o massa saker. Det har varit väldigt roligt, även fast jag gått hem tidigast nästan hela tiden. Det blir lite för mycket för mig när folk springer runt och dricker Smirnoff vodka direkt ur flaskan osv... Det finns bara en person som kan dricka sprit direkt ur flaskan med klass, och det är Per. Här är lite bilder iaf från veckan.

   

En annan sak jag tänkt väldigt mycket på under senaste tiden är rollspel. Jag skriver så mycket jag kan på ett nytt äventyr och jag skulle väldigt gärna samla ihop alla som är intresserade och försöka spela lite. Kanske bestämma en helg långt fram i tiden så folk som inte bor i stan kan åka hit. Tänker mest på Christer o Peter och ev Lange kanske. Speciellt Lange, vi måste ju ha nån som kommer på att han är tjej en bit in i äventyret :) Vi kan ju kanske ta en fre, lör o sön. Så gör vi gubbar första kvällen, dricker några öl o så gör vi det bästa vi kan för att inte balla ur totalt.

Codex Golvo Marines börjar ta form. Jag gjort lite på alla karaktärer, men inte färdigställt någon helt. Det ska korrekturläsas om o om igen. Så det är eran svurna plikt att läsa det jag skickar till er! Om ni kommer på nått som ni känner ska vara med i Codexet, säg till mig! Nu vet jag att det kanske bara är jag och danne o tomas som är helt tokiga i 40k, och kanske allra mest jag som så gärna vill leva där att jag gör oss till fiktiva karaktärer. Men jag har hört att nörderi är fint.

... här skulle jag lägga ut lite bilder på vad jag gjort, MEN nu säger Illustrator att det inte finns tillräckligt med minne för att öppna min skit... fakk.
Jaja, ni får se en annan dag!

/Olle


Back in school...

Då var man student igen. Känns bra måste jag säga. Min oro över att alla mina klasskompisar skulle vara födda 89 blev nästan sann... Några som var i min ålder, och några som var äldre, men resten, 89! Wohoo!
Första dagen avklarad, lite info om hur man skriver paper, lite info om utlandsstudier, ditt o datt. Sen kom SMISK in och presenterade sig. Jag visste ju redan att knark-Per var ordförnade där, så han kom stolt in och berättade allt trevligt som hör SMISK till. Så denna veckan är det, SMISKrunda, Campus Festival, lekar o fester och sen avslutas allt med en finsittning på Stallarna på lördag. Väldigt vettigt och inte för mycket stök, passar en gammal man bra. Wädur håller tydligen på i 2 veckor och super sig och krälar i skit o äter det sen... eller nått. ;)

I helgen var vi hos Dase o festade lite. Men det känns att man börjar bli gammal för alla var trötta redan kl 11. Jag delade "säng" med Linus, BIG MISTAKE! Vi sov i en sk airbed som Jenny hade med sig. En skitstor luftmadrass kort och gott, och så fort en rörde sig rörde den andra sig automagiskt. Men som om inte det var nog så börjar Harpo Mafacker snarka som fan, stönsnarka typ. En gång väckte jag honom och bad han vända sig om, tog 20 min så vända han sig tillbaka och satte igång igen :) Men jag slapp köra hem iaf så jag kunde sova lite då.

Annars allt lungt o stilla. hade sista massagekunden idag, sen tar Nordic Club över i stan, min plastsyrra tar över mina kunder, så det känns bra att de hamnar i bra händer.

Jag vill avsluta med ett fint citat från Yrrol...

"Man får inte vara slö, för då blir man dö..."
       - Yrrol

/Olle

Jag är sån jävla nörd!

Jag drar mig för att nörda mig för mycket, utom när det kommer till 40k. Det är fan i mig det häftigaste som finns! I nördvärde finns det mig veterligen inte något som är coolare.
Jag vet inte hur länge jag har tjatat om att jag ska göra Codex Golvo Marines till 40k. Nu har jag faktiskt börjat! Jag behöver bara mer artwork från Osto och sen en himla massa text. Min kunskaper i engelska känns ganska limiterade när man ska skriva sånt här. Så jag ber om överseende med detta, om ni kan läsa texten. Detta är ganska snabba utkast men jag måste säga att det blev bättre än jag tänkt mig och mina kunskaper i Illustrator hade jag kvar sen gymnasiet! Kastade snabbt ut Captain Olov och Dr.Dase... jobbar med SGM Daniel nu.


 Osto, jag behöver flera bilder! DOOOO IT!

  

I helgen ska vi ha fest hos Dase fan! Ska bli fett med kul! Jag har fixat en skitbra present till honom! (Danne hjälpte mig) Om man vill vara med på den går det bra!

/Olle

Nu är det slut...

... på jobb o skit! Eller, jag har några dagar kvar, men sen är det skola som gäller! Det ska bli så himla skönt! Hoppas bara inte alla i min klass är födda 89. :/
Vi är ännu färre kvar i Växjö nu efter att Lange och Tomas har flyttat till Malö resp Stockholm. Jag, Danne, Per, Jeff och Axelsson är de som finns kvar. Men det är ju så det är, jag tycker ändå det är otroligt att folk inte gett sig av tidigare... Men saker och ting förändras, och det är bra.

Tittar lite på OS då och då, och det enda jag sett än så länge är ju att vi inte fick behålla bronset och vi vann i brottning för att han tog av sig det och gick av planen vid prisutdelningen. Jag vet inte exakt vad som hände, bara att han inte höll med dommaren ang ett beslut som kanske kostade honom guldet. Är det så tycker jag han gjorde helt rätt. Han hade inte kommit till OS om han varit en gnällspik som alltid wineade när domarbeslutet gick emot honom och han verkade genuint upprörd, så jag tyckte han gjorde rätt.

Såg nyss Beowulf, omg plz. Första intrycket efter några sekunder var; hmmm, hon ser ju animerad ut. Sen såg jag att hon var det, och att hela filmen var nån slags hybrid mellan animation och en vanlig film. Det kändes som det sämsta av två världar. Den var så jävla kass och har du inte sett den ännu, så behöver du inte göra det.

Langes sista ord innan han åkte var: Installera Starcraft Olle och spela med mig och Per. Eller ok, hans exakt sista ord var "Hare gott! Vi hörs!", men hur som helst, behöver ens fellow Rackadangmedlemmar ens fruktade 1337 microskills bangar jag ju inte. Så det installerar jag nu. Annars lirar jag Oblivion som tusan nu, det börjar bli enformigt, men då kan man byta mellan lite olika karaktärer för att variera. Installerat två addons nu med, Knights och the Nine och Shimmering Isle. Shimmering Isle har jag inte gjort nått på ännu, utan jag är snart en fet legendarisk riddare, helig som fan.

Idag ska jag åka till Värnamo med Greta och hämta upp Cain och hälsa på Ella och Daniel o deras döttrar. Men först hinner jag med lite Oblivion. :)

/Olle

Fy fan vad coolt...

Idag har jag varit på spontanmöte med min nya sensei! Eller vad han nu kallas inom Taido. Iallfall... Jag snubblade över Taidon iom att de har samma lokaler som vår gamla klubb. Aikidon och Kendoklubben hade samma lokaler ett tag, innan de gick skilda vägar. Sen när aikidon flyttat gick de ihop med en återuppväckt Taidoförening. Taido är en kampsport med massor av fart och fläkt, och det är exakt det jag letat efter. I taido sägs man röra sig över hela mattytan och även i luftrummet över och under motståndaren! How cool is that!? =) Attacker med slag- och sparktekniker, svep etc. utförs från marken, stående eller i luften. Taido kallas därför en 3-dimensionell kampkonst. Det är jävligt svårt att fatta hur det ska gå ihop, men efter lite uppvisning av min nya sensei och en himla gluttande på youtube så börjar jag förstå och jag blir bara ännu mer sugen på att träna! Passar utmärkt nu när jag ska börja skolan också. När Johan, som han heter, visade lite moves blev jag helt såld! Det såg ut som Hayabusa från DOA4 när han skuttade runt, sparkade från liggande, stog på händer och sparkade med båda benen o en massa shit! Ah, det kommer bli så coolt!

Så jag vill vara med på någon slags Växjö ShowDown när de sk mästarna i Karate ska mötas och slåss, då ska jag vara med... ! May the best warrior win!/Olle

Vilken helg! Tusan tack mina/våra vänner!

Vilken underbar helg det har varit! Jag och Cain fyllde år i fredags och vi hade planerat lite utgång med våra vänner på lördagen och bara njuta av livet. Redan på fredagen då vi faktiskt fyllde satt vi hemma med Åsa och softade. Iom att vi inte planerat nått att göra den dagen sa Cain till Åsa: Vad ska vi hitta på nu? Åsa svarade att hon skulle iallafall göra sig iordning. Vi skulle ev ha lite picknick senare, bara vi tre. När Åsa kommer ut ur duschen säger hon högt: AHHH, det var skönt att duscha kan jag lova! Jag minns att jag tänkte, varför säger hon så? Hur som helst så duschade jag och Cain med, och sen sa jag till Cain: Kan vi inte bara köpa en pizza och bara slappa? Jo, om du vill kan vi det. Sen ringde det på dörren, och det ringer nästan aldrig på dörren här utan att vi vet vem det är iom att man behöver kod för att komma in, dygnet runt. Så hörde jag Åsa tjoaa någonting och sen kommer Cain in till mig och säger: "Olle! En MASSA folk!" När jag kommer ut i hallen står alla mina underbara vänner där och börjar sjunga för oss! Jag blev jätte rörd och jätteöverraskad! Det var bara så himla perfekt. Jag fick en sådan fest när jag fyllde 25 också, men jag har aldrig gett det till min kära Cain, tur att man har så bra vänner som kan fixa det istället! Vi gick sen ner på Tufvanängen och grillade, sjöng. rökte pipa, stojade och stimmade! Det var helt perfekt!

På lördagen hade vi bokat bord på Båtsmannen i stan, vi blev 18st som åt gott och diskuterade allt från royalism till vitvin!

På söndagen kom delar av vår släkt på besök och åt smörgåstårta (så jävla gott!!) och gav oss presenter, jag fick en 35a laphroaig! bla. Också detta hela underbart! :)

Här kommer lite bilder från helgen och vi vill avsluta med att tacka alla som gjorde denna helgen speciell för oss!

Tusen tack mina/våra kära vänner!

   

   

   

   

   

/Olle & Cain

RSS 2.0