Post Dopparedan Sequense : : . .

Magsaft, Galla, Salter, Pancreas Hepar... bara sådana ord cirkulerar i min skalle. Ska snart lägga ner det här nån timme och ta med min underbara hund ut i skogen, men först tänkte jag blogga lite. Jul och nyår är slut, det är skönt faktiskt. Julen kommer aldrig vara densamma som när man var liten. En jul för många år sen när jag var grabb, då hade vi julfirande hos Mormor och Morfar. Det var paket ända upp till taket! Det var helt vansinnigt! Men vi var lite fler personer som firade då med.
I år var vi hos min morsa och farsa. Cain, jag och Cains mamma Mona. Det var mycket trevligt. Jag fick chans att snylta på farsans whiskeyförråd och farsan fick hjälp med sin dator. Rättvist tycker jag. ;)
Bästa julklapparna i år var lätt 1. tvättmaskinen, The Emperor of mankinds gift to his finest Warriors!



Sen fick jag en finfin bok av min guddotter.



Sen handlade min mor en finfin Imperial Guard Officer Cap till mig! Eller iaf en vintermössa.



Jag och Cain köpte till oss själva en julklapp också, en systemkamera. En Olympus E-400 blev det. Jag kan inte mycket ang inställningarna ännu, men Lange är en jävel på det och Danne kan också en del. Så jag litar helt på att de ska lära mig. Den tar än så länge jävligt fina bilder på "auto" inställningen iaf. ;) Vi köpte den beg av en lumparpolare till mig, inkl stativ, extern blixt och ett fetare objektiv.


____________________________________________

Imorrn har jag praktiskt prov i skolan. Lite jobbigt iom att jag missat lektionerna för jag var i det socialistiska paradiset Kuba. Men det var det värt... än så länge. Jag ska ha prov på att sätta kateter, mata via sond, lavemang, injektion osv. Det kommer nog gå bra. Dase hade en jättefin ide om att jag skulle sondmata urinblåsan och mata in urin i magsäcken. Jag fattade aldrig vart han ville komma med det hela, men det var iaf kul när han försökte övertala mig. Sen efter det är det tenta på Endokrinologin, Mag-Tarmkanalen, Syra-Bas balansen, Fortplantning och lite annat smått och gott.
Ju mer jag läser om hur människokroppen funkar ju mer blir jag övertygad om att vi är maskiner. Fast helt självgående maskiner. Allt sker helt mekaniskt, det är jävligt häftigt. Jag ska göra ett lite längre inlägg om detta någon dag. NI får gärna fråga mig om saker som rör kroppen, det är ett skitbra sätt för mig att lära mig. Jag vill inte veta om ni har utslag på känsliga ställen, det får ni hålla för er själva :D

Vi har haft två spelkvällar hos Danne sen nyår. Fett med skoj har det varit, så skoj så jag är sugen på en X360 själv. Cain kommer dock aldrig att förlåta mig för jag aldrig (nästan) använt den gamla Xboxen hon köpte till mig på alla hjärtans dag. Im sorry... :/

      


Jag halkade in på Johanna och Mias blogg, visste inte att ni hade en. Nu har jag iaf länkat till er, som ni så fint hade länkat till mig. Rätt ska vara rätt. Ingen annan som har en smygblogg nånstans? Jef? hotmale.com är det din Jef?

Så har man träffat Lange och Tomas för sista gången på ett tag. Eller inte så jävla länge, det rycktas ju om festligheter nästa helg, då en jefla massa folk fyller år. Det blir kul! ha en bra resa hem mina vänner, alltid lika kul att se er.

Nähe, tillbaka till verkligheten.


önskar jag var hund, bara en dag eller så... fan va najs.

/Olle


Kommentarer
Postat av: cain

Du har så rätt älskling! En X-box kan du se dig i stjärnorna efter! (eller efter att du bjudit mig på en härlig SPA-weekend för oss två el ngt likvärdigt! =P)

Puuuss

2009-01-07 @ 10:57:48
URL: http://cainans.blogg.se/
Postat av: Shaz

Tssstsss, då har jag inte råd med en Xbox.

2009-01-07 @ 16:27:32
URL: http://shazbot.blogg.se/
Postat av: cain

Näe, o när det är det enda du ser, så står jag fast! Du fick en av mig, bar är min SPAweekend????? blink blink

2009-01-07 @ 21:39:32
URL: http://cainan.blogg.se/
Postat av: Shaz

i min röv!

2009-01-08 @ 16:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0